День здоров’я

День здоров’я подарував усім гарний настрій

Здоров’я людини – безцінний дар, тому ставитися до свого здоров’я треба бережливо, з турботою та повагою.

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства. Особливої уваги потребує молодь, усвідомлення нею цінностей здоров’я, розуміння визначальної ролі здорового способу життя та формування індивідуальної поведінки на цих засадах. Саме тому, ми ,вчителі, працюючи у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагаємося допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху. Наше завдання – навчити дітей цінувати своє здоров’я і робити правильний вибір. Саме цій важливій темі було присвячено День здоров’я, який організовано та проведено 19 вересня 2014 року.

Учні нашої школи святкували цей день особливо. Він розпочався лінійкою, естафетою пробігу, провели ранкову зарядку і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Протягом дня всі класи (з 1 по 11) із задоволенням приймали участь у різних спортивних змаганнях, естафетах та футболі, волейболі, піонерболі.

Нагороди в цей день отримали всі учасники свята. Учні школи цей день запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився цей святковий день.

Переможених сьогодні не було, адже перемогли ЗДОРОВ’Я та СПОРТ!

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.