Незабутня зустріч

Незабутня зустріч

13 жовтня в Цукрозаводському НВК відбулася зустріч учнів 8–11 класів з учасниками 79 повітряної десантної бригади Миколаєва, представниками від якої були Воропаєв Олександр Володимирович, Качинський Сергій Олексійович (громадське формування ,,Славутичˮ), Гориславець Володимир Григорович (волонтер). Вони завітали, щоб виразити свою подяку за гуманітарну допомогу, яку надали учні нашого закладу воїнам зони АТО. У знак вдячності десантники подарували в шкільний музей гільзу від снаряда гаубиці, привезену із зони бойових дій. Також вони показали світлини військових буднів у зоні АТО, деякі з них були дуже зворушливі.

Цінним подарунком від волонтерів був прапор, привезений із зони АТО, з написом ,,Ніхто, окрім нас!ˮ, який вони отримали від вдячних жителів визволеного міста. Цей стяг, уже прострелений, слугував справжнім оберегом для солдат.

Гості розповідали нам захоплюючі історії, які викликали почуття вдячності та поваги до героїв зони АТО. Подякою від школи за їхній візит стали обереги, які учні виготовили власноруч для солдатів.

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.