Тиждень початкової освіти

«Відкрити в кожній дитині душу творця» - під таким девізом проходив Тиждень початкової освіти в нашому закладі з 2 по 6 березня. Скільки цікавих справ встигли виконати вихованці наймолодшої ланки Цукрозаводського комплексу.

Тиждень розпочався святковою лінійкою «До знань крокуйте разом з нами», і школярі молодших класів готували вироби в різних техніках – квілінг, орігамі, айріс фолдінг. Завершили роботу над створенням власних топіаріїв (дерево щастя)

Другий день розпочався флешмобом «Одягни вишиванку». Діти активно розгадували ребуси, кросворди, загадки та працювали над творчістю В.О.Сухомлинського.

Багато учнів полюбляють математичні заходи. Тому школярі виготовили власні вироби для Геометрика, зацікавлено працювали на веселих математичних перервах.

…Святково прибраний зал чекає на своїх гостей. Через декілька хвилин його наповнюють як гірську річку швидкоплинні води, мами, бабусі, сестрички, малята з дитячого садочка. На стінах, вікнах, столах красуються вироби, створені дитячими руками. Тут проходить Свято повітряної кульки та Презентація початкової школи.

Щиро, з душею говорять слова вдячності школярі своїм матусям, бабусям, вихователям, вчителям з нагоди жіночого свята. Діти дарують веселі милозвучні пісні, пливуть в повільному танку. Вся дитяча громада вітає гостей подарунками та повітряними кульками на завершення свята.

Тиждень початкової освіти в останній день зібрав портрети любих матусь від їх люблячих дітей та захоплюючі фотоколажі на тему «Зупинись моє дитинство».

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.