Результати ЗНО з української мови оголосять 12 травня

Український центр оцінювання якості освіти оголосить результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури 12 травня. Відповідна дата оголошення результатів тестування визначена Планом УЦОЯО з обробки матеріалів і визначення результатів ЗНО з української мови і літератури.

Цього ж дня відбудеться засідання експертної комісії з питань визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, що використовуються як державна підсумкова атестація, під час якого будуть ухвалені таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1-12 балів.

Також 12 травня експертна комісія з питань визначення результатів зовнішнього оцінювання, що використовуються під час прийому до навчальних закладів встановить поріг «склав/не склав» для тесту з української мови і літератури та ухвалить таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100 - 200 балів.Перевірка завдань із розгорнутою відповіддю триватиме з 28 квітня до 6 травня.

Обробка бланків відповідей усіх типів має бути завершена не пізніше 8 травня.Також планом передбачено, що розгляд апеляційною комісією підсумків експрес-аналізу результатів обробки сертифікаційних робіт та прийняття рішення про доцільність чи недоцільність винесення питання про повторну експертну оцінку тестових завдань і встановлення правильних відповідей до них має відбутися до 7 травня.

До 15 травня загальноосвітнім навчальним закладам будуть надіслані відомості результатів державної підсумкової атестації випускників з української мови.

Джерело: http://osvita.ua/test/46844/

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.