Школа життєвого успіху

Школа життєвого успіху

Літній день 19 червня став хвилюючою подією для селища Приютівки. Школа, багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників, зустрічала своїх пташенят, що в різні роки випурхнули із шкільного гніздечка і полетіли у світи далекі, незвідані, незнані.

Це була не просто зустріч, це було свято, наповнене спогадами, радістю, теплотою, любов’ю. Малиновий передзвін прожитих років у школі звучав не лише в пам’яті, а і в серці кожного вчителя, кожного випускника.. Несподіваною приємністю було те, що всі присутні змогли побачити світлини при відкритті шкільного музею. Кожне фото нагадало їм про прекрасні шкільні роки, про їхню творчу працю, про друзів, колег, колишніх вихованців. Разом з ветеранами педагогічної праці була і вчитель-філолог Солоп К.М. яка поділилась своїми враженнями.

Ідея створення нового музею плекалась директором школи Лещенко Т.В. уже давно. Але ювілей став стимулом до швидкого втілення її у життя.

Відродити минуле нашого навчального закладу, повернути із забуття славні імена її вчителів та учнів, прослідкувати віхи зростання школи від восьмирічної школи до закладу нового типу – ось завдання, які ставив перед собою педагогічний колектив, створюючи музей історії школи.

У своєму виступі Тетяна Валентинівна подякувала випускникам 2015 року, їхнім батькам, а також випускнику 1975 року Недобіткіну Г.О., які надали фінансову допомогу у відкритті музею.

Теплі привітання линули і від гостей свята: заступника керівника апарату Олександрійської райдержадміністрації Покори О.М., голови Приютівської селищної ради Лисенко В.А., методистів відділу освіти Власенко Л.М., Даценка О.В., Козир С.М.

Вчитель географії, лауреат обласної краєзнавчої премії ім.Л.Ястребова Балацький Л.Ю. за підтримки Приютівського селищного голови Лисенко В.А., випускниці нашого закладу, подарував книгу із історії селища Приютівка.

А актовий зал, наповнений гостями, чекав початку святкового концерту. Ошатно вбрана сцена приймає всіх тих, хто щиро вболівав і вболіває за школу. Підготували святкову ювілейну програму Ю.М.Бугарь, заступник директора з виховної роботи; Михайлова О.С., Драгомирова В.В., викладачі музичної школи; Данасієнко С.В., керівник танцювального гуртка «Діти сонця».

Кожен виступ учнів був надзвичайно щирий, теплий. Своїми співами та танцями діти ніби хотіли сказати: «Любимо тебе, Україно! Навіки з тобою!».

Отож, рідна школо, нехай тече голубим безмежжям щастя твоїх вихованців, хай врожайною буде твоя педагогічна нива, хай високо в небі, обнявшись із сонцем, пливе веселкою доля твоєї великої, дружної сім’ї!

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.