Тиждень зарубіжної літератури

Любов, що залишається у Слові…

Книги – церіки, що напоюють моря

Ярослав Мудрий

Сила книги безмежна… Без неї людина сліпа. Книга відкриває перед людьми великий світ. Протягом усього життя ми звертаємося до книжки, адже вона–мудрий порадник, який, не вміючи говорити, розповідає про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

З метою ціннісного ставлення до літератури, книги у закладі проходив тиждень зарубіжної літератури. Протягом тижня учні мали можливість ближче доторкнутися до шедеврів зарубіжної літератури, демонструючи свої творчі здібності та ерудицію.

Особливо запам’яталася дітям літературна мандрівка«Дивовижний світ Елеонор Портер та її героїні Поліанни»в селищній бібліотеці.

Це не просто урок, це урок-дослідження, урок-роздум над тими проблемами, які хвилюють і будуть хвилювати людей, допоки існуватиме людство: Від чого залежить щастя людини? Від грошей, від положення в суспільстві, від оточуючих, чи від внутрішнього стану та самого бажання бути щасливим?

Чи може людина змінити своє життя?Звісно може, якщо схоче, якщо радісними очима подивиться на цей світ, на саму себе. Яскравим прикладом для нас стали герої твору, який ми вивчили сьогодні на уроці.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.