Тижня правознавства

У четвер,19 листопада у рамках тижня правознавства в Цукрозаводського НВК відбувся захід присвячений цьому предмету. У ньому приймали участь учні 10-11 класів. Захід проходив у вигляді інтелектуальних змагань. Вчитель правознавства Руденко Н.І. підготувала учням різноманітні запитання з теми правових відносин. Учні розділились на дві команди, кожна з яких відповідала на запитання, за правильну відповідь на які вони отримували бали. Бали підсумовувались в кінці, і команда, що отримала найбільшу кількість балів ставала переможцем.

У змаганнях використовувались такі теми як правові відносини між людьми, знання конституції, прав та свобод людини, та багато іншого. Увесь матеріал був використаний у вигляді цікавих запитань та ігор, на які з захопленням відповідали учні. Також учні виступали у вигляді захисників правопорядку, таких як юристи ,та умовно давали консультації з тих чи інших питань своїм клієнтам.

Завдяки цьому заходу, учні згадали усі свої знання з правознавства та правових відносин дізнались щось нове, та просто весело та з користю провели свій час. Кожному учаснику дуже сподобався захід, і учні з радістю взяли б учать в ще одному такому змаганні.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.