Іде Святий Миколай

Іде Святий Миколай

Пізнавально-розважальну програму для дітей підготував творчий колектив ЦХЕТУМ та його координатор Демидова Н.С. Дітки поринули у святкову феєрію театралізованого дійства. Веселу атмосферу і відмінний настрій малечі подарували казкові персонажі – Янголи, Чортенятко.

З привітальним словом до дітей звернувся настоятель Свято-Георгіївського храму отець Євгеній, який у спільній молитві побажав присутнім миру, міцного здоров'я, гарного настрою та успіхів у навчанні.

Під час заходу дітям була запропонована розповідь про життя св. Миколая, познайомили їх з народними віруваннями, прикметами, пов’язаними з цим святом. У виконанні дітей лунали вірші, загадки, прислів’я, пісні про Святого Миколая та про зиму. Завітавши на свято, кожен проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від участі в цікавих конкурсах, різноманітних іграх та вікторинах. Зі словами привітання до гостей, вчителів,учнів та батьків звернулася директор закладу Лещенко Т. В. та вручила подарунки до дня Святого Миколая надані відділом освіти Олександрійської райдержадміністрації.

Друзі! В День Святого Миколая бажаємо вам справжнього казкового дива.Вірте в чудеса і вони неодмінно здійсняться!

Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці,
І принесе у Вашу хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зігріє гумором, любов’ю,
І принесе усім миру і здоров’я!!!

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.