Тиждень математики, фізики та інформатики.

З 8 по 12 лютого 2016 року коридорами Цукрозаводського НВК крокував тиждень математики, фізики та інформатики.

У рамках тижня були проведені заплановані заходи. Метою яких було зацікавити учнів, сприяти розширенню їх світогляду, активізувати розумову діяльність, поглибити знання школярів з математики, фізики, інформатики, підвищити інтерес до вивчення даних предметів, встановити міжпредметні зв`язки, залучити учнів допізнавальної діяльності.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ "МІФ"

/Files/images/mf/тиждень мат фыз.png

Застосування гри у позакласній роботі є одним із найефективніших підходів до навчання, гра не тільки розширює знання, а й спонукає до творчості і має велике виховне значення. Учні включаються в змагання особисто, одночасно намагаються працювати командою, вчаться відстоювати свою точку зору і намагаються підтримати своїх товаришив, бути толерантними один до одного.

Під час проведення тижня математики, фізики та інформатики кожен учень мав можливість проявити свій талант, показати себе на уроках. Такі заходи посилюють інтерес до предмета, дозволяють повірити у свої сили, спонукають активніше діяти. Все це дало можливість краще і глибше пізнати ази науки, знайти для себе щось нове і несподіване. Учні із задоволення виконували цікаві завдання та намагались бути кращими.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.