Найкраще у житті – це книга

Книга — це корабель мудрості, який на вітрилах людської думки несе дорогоцін­ний вантаж крізь віки і проносить його че­рез серце кожного небайдужого...

Традиційно у закладі з 14 по 18 березня проходив Тиждень дитячої та юнацької книги під девізом: "Хай Україна вся читає, бо книга всіх єднає", метою якого були: популяризація книги, культури читання учнів, бібліотечні знання школярів.

У шкільній та селищній бібліотеках демонструвались нові виставки книжок «Нова книга: день за днем», розраховані на різні вікові категорії учнів. Змінна виставка «Чарівний світ» познайомила школярів з книгами про історію нашої держави, з творами класиків української та зарубіжної літератури, з драматургією корифеїв українського театру, з книгами про рослин та тварин.

Жвавий інтерес у учнів, особливо у старшокласників, викликала виставка «Книги, що знають УСЕ»(були представлені словники, довідники, енциклопедії).

Зацікавила школярів і виставка під назвою «Журнальна карусель запрошує». Та це й не дивно. Адже учні познайомились з новинками періодичних видань. заповнювали анкети та дискутували з приводу того, якою вони хотіли б бачити бібліотеку.

Бібліотекарі Солдатенко Н.В., Куниця Д.П. для учнів 8-9 класів провели гру «Розумники і розумниці».

Вчитель української літератури Нечепоренко З.О. разом з учнями 7 класу поринули у світ поезії «А вже весна, а вже красна!».

Вчитель зарубіжної літератури Бугарь Ю.М. провела літературну екскурсію сучасною зарубіжною прозою для учнів 5-11 класів.

Цього ж Тижня розпочали акцію «Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу».

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.