Конкурс читців сонетів Вільяма Шекспіра

21 квітня 2016 року в приміщенні актової зали Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся конкурс читців сонетів всесвітньо відомого англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра. Його організатором була Спілка англійської мови України (The English Speaking Union Ukraine), що була заснована викладачами факультету іноземних мов та існує як благодійна організація.

У конкурсі брали участь 80 учнів та студентів навчальних закладів Кіровоградської області. Наш навчальний заклад представляла учениця 11 класу Лавірівська Валерія.

Валерія обрала116 сонет, якій є близькими до її життя та світогляду та продемонструвала не тільки знання англійської мови і літератури, практичні навички, а й загальний кругозір, творчі здібності.

Участь у конкурсі допомагає кожному розвивати навички спілкування англійською мовою, ораторські здібності та здатність відкривати красу поетичної мови Шекспіра, що сприяє кращому розумінню та опануванню англійської мови і літератури в цілому.

/Files/images/DSCN1125.JPG

/Files/images/DSCN1122.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.