Гурток «Бісеринка»

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими.

О.Уальд

Ні для кого не секрет, що Цукрозаводський навчально- виховний комплекс – це заклад, в якому значна увага приділяється особистості дитини, гармонійному розвитку та вдосконаленню її талантів та здібностей. Свій вільний час діти повинні проводити цікаво, змістовно і з користю. Саме тому на базі закладу діє велика кількість гуртків різних напрямів, щоб охопити діяльністю усіх учнів.

Вже декілька років у Цукрозаводському НВК діє гурток «Бісеринка» (керівник Слободянюк Т.А.), який із задоволенням відвідують учні 1-5 класів. Серед них є і хлопчики, і дівчатка. Вихованці, палаючи вогником творчості і бажанням творити прекрасне, залучають до бісероплетіння і своїх рідних і близьких. Так, наші заняття із цікавістю відвідували і бабусі, і мами учнів. І це захоплення стало родинним для таких сімей як сім’я Бузинник Злати, Осипчук Юлі, Євтухової Жені, Головки Діани. Секрет популярності гуртка простий: бісероплетіння – це дуже захоплююча справа, яка дає змогу створювати найрізноманітніші речі: сувеніри, прикраси, букети , дерева, композиції та ін. На заняттях гуртка «Бісеринка» вихованці опановують різні техніки плетіння, вчаться створювати квіти, дерева, тварин із бісеру, які є чудовим ексклюзивним подарунком на будь-яке свято. Завдяки кропіткій праці маленьких майстрів з’являються нові бісерні шедеври, які ми із задоволенням демонструємо на шкільних та районних виставках. Наш гурток є активним учасником мистецьких конкурсів, таких як «Знай і люби свій край » та ін. Діти із трепетом і задоволенням виготовляли бутон’єрки- обереги для воїнів АТО. Найактивнішими зірочками гуртка є Бузинник Злата (3 клас), Головка Діана (3 клас), Осипчук Юлія (4 клас), Олексин Марко (4 клас) та Бондаренко Софія (5 клас).

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей вихованці гуртка «Бісеринка» були нагороджені Дипломом Олександрійської районної державної адміністрації за активну життєву позицію, особливі успіхи у навчанні та творчі здобутки. Так тримати, маленькі майстри!

Керівник гуртка Слободянюк Т.А.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.