Спорт об’єднує, додає жаги до життя

Згідно Положення про обласні комплексні змагання серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровгорадщини» 27 липня 2016 року в селищі Приютівка відбулося свято спорту, дружби, здоров’я між дітьми селища та учнями Цукрозаводського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – ЦХЕТУМ» та Користівської ЗОШ.

Змагання серед школярів та членів їхніх родин були організовані з метою популяризації фізичної культури та спорту як одного із способів проведення дозвілля та зміцнення дружніх стосунків між дітьми, батьками, підвищення мотивації до занять оздоровчою культурою, покращення стану фізичного здоров’я та профілактики шкідливих звичок серед юнаків та дівчат.

Організатором І етапу змагань стала Приютівська селищна рада за сприяння її голови Лисенко Вікторії Анатоліївни.

Дві години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань з міні-футболу, стрітболу, дартсу, «Мама, тато, я-спортивна сім`я», стрибки в довжину з місця, човникового бігу, стрибки на скакалці. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. Здоровий спосіб життя, фізкультура, спорт та олімпійський рух об’єднали жителів Приютівки в одну велику сім’ю. Всі були приємно вражені виступом спортивного клубу з карате-кіокушинкай «Спарта»(тренер Томарощенков А.В.)

По завершенню спортивного дійства відбулась церемонія нагородження переможців, в рамках якої з вітальними словами виступила Лисенко В.А., закликала школярів, родини активно долучатись до занять спортом. Відмітила колективи закладів за активну громадську позицію та пропаганду здорового способу життя.

Хочеться привітати родини закладу: Головки( за зайняте ІІ місце), Зуєнко(ІІІ місце), Тімановських (ІV місце), команду з міні-футболу(ІІ місце), Анастасію Огнарьову(переможницю з дартсу), Тетяну Федоренко(переможницю зі стрибків на скакалці) і побажати перемог у наступному, ІІ етапі(районному) змагань. Так тримати!

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.