Спорт –це гармонія краси, інтелекту, здоров’я

/Files/images/109/Рисунок1.png

Ці слова написані видатним французьким просвітителем та гуманістом ХІХ ст. бароном П’єром де Кубертеном, якому вдалося реалізувати ідею відродження Олімпійських ігор, починаючи з 1887 року. Вже декілька років поспіль стало традицією відзначати і в нашому закладі Всеукраїнський Олімпійський тиждень з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Його мета - популяризація спорту, здорового способу життя, олімпійських видів спорту. Особливо актуальна тема цього року, коли наші олімпійці змагалися в різних видах спорту на XXXI літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, в Бразилії.

Олімпійський тиждень «Здорові діти – здорова нація» був багатий на спортивні змагання з футболу, волейболу, баскетболу, тенісу, легкоатлетичний крос, де учні дійсно демонстрували свою швидкість, спритність, координацію, влучність та швидкісно-силові якості.

Класні керівники розповідали захоплюючі факти про Олімпійські ігри, демонстрували цікаві презентації та відеофільми, зосереджуючи увагу на ролі олімпійського руху у зміцненні миру і дружби між народами.

Родзинками Олімпійського тижня стало проведення спортивного ярмарку, де звітували про свою роботу вихованці спортивного гуртка (керівник Лаврівський В.В.); спортивні естафети «Ти – майбутній олімпієць»(вчитель фізичної культури Кондратьєв І.В.); показовий виступ учнів нашого закладу з карате-кіокушинкай; конкурс малюнків «Спорт – це життя».

Учні закладу, отримавши цікаву інформацію, взявши участь у конкурсах та виховних заходах, дуже добре зрозуміли, що без спорту неможливе життя, що спорт і здоровий спосіб життя – це головне.

Тож вітаємо всіх наших переможців, а всім іншим бажаємо олімпійського азарту і бажання перемагати!

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.