Годівничка для пташок

Протягом жовтня-грудня 2016 року учні, батьки та працівники закладу долучились до участі в ІІ етапі Всеукраїнської акції "Годівничка", який організовує Націонадьний еколого-натуралістичний центр.

Був розроблений шкільний проект "Пернаті друзі".

Першими до проекту долучилися вчителі початкових класів Лаврівська Ю. В., Фірс Н. І., Потапчук . В., Слободянюк Т. А.

Для батьків 1 класу учні в класній кімнаті підготували інформаційну хвилинку, про шанабливе тставлення до птахів рідного краю. Активними учасниками були Шаповалова В., Демидов М.,Лисенко В., Мошна М., Руденко Р., Власенко Б. Вчитель Лаврівська Ю. В. підготувала загадки, красворди та цікаві повідомлення про птахів.

Вчитель Фірс Н. І. під час екскурсії до шкільного парку розповідала учням 2 класу про зимуючих птахів нашої території. Була підготовлена презентація "Як зимують птахи".

Вчитель Потапчук І. В. з учнями 3 класу розробила меню "пташиної їдальні" та організувала групу художників. Силами учнів 3 класу була підготовлена фото виставка "Зимуючи птахи Кіровоградщини".

Юними поетами стали учні 4 класу Головко Д., Бузинник З, Середа В., Балаш Ю, які написали невеликі віршики, оповідання та казки про пташок. Разом з вчителем Слободянюк Т. А. організували шкільну акцію "Творимо добро і для пташок" на день Святого Миколая та розмістили годівнички на шкільному подвір'і, які допоміг виготовити робітник закладу Дячковський С. Г.

Учні обіцяли щодня годувати: синичок несолоним салом, просом, пшеничкою, кукурудзою, насінням соняшника; снігурів калиною, горобиною, крихтами хліба інших пташок.

Турбота про птахів, зобовязала нас залучити до цього шкільного проекту учнів середньої та старшої школи. Учнями прчаткових класів розроблена пам'ятка "Допомога пернатим друзям".Наш проект не завершується. Ми і далі активно працюватимемо. Якщо сьогодні ми не допоможемо птахам, то хто допомагатиме нам весною й влітку у боротьбі зі шкідниками!

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 300

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.