Новорічне диво

Новорічне диво


Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей.

Тому найкращим подарунком до Нового року для дитини є зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою.

Напередодні всі учні школи дружно готувалися до свята: прикрашали школу сніжинками та гірляндами, власноруч виготовляли новорічні іграшки, малювали малюнки, розучували вірші, пісні, новорічні вітання.

Для учнів 1-4 класів була проведена казка «Новорічна подорож Жасмин».

Весела атмосфера, посмішки, радість в очах, незабутні враження – це найкраща оцінка роботи дорослих, які зуміли організувати таке свято. Це вчителі початкових класів: Лаврівська Ю.В., Фірс Н.І., Потапчук І.В., Слободянюк Т.А.

Для учнів 5-11 класів проведена Новорічна ліга сміху. Виступи кожного класного колективу перевершили усі сподівання, наскільки змістовною, продуманою і злагодженою була програма виступів завдяки спільній роботі класних керівників, педагога-організатора Демидової Н.С., керівника театрального гуртка «Прем’єра» Нечепоренко З.О., керівника танцювального колективу «Денсики» Данасієнко С.В.

Саме завдяки співпраці вчителів, батьків, талантам наших діточок, чудовим костюмам, продуманому музичному супроводу вдалося в повній мірі передати і розкрити, донести важливість свята для кожного з нас, посіяти нову надію в добро і злагоду, відчути, як з новою силою піднімається віра в серцях, як тягнеться душа до світла, як прагне миру і любові.

Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2017 року.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.