Здрастуй, літо! Здрастуй, табір!

Непомітно пролетів ще один навчальний рік. Але в Цукрозаводському НВК тиша не запанувала. Прийшла пора відпочинку та розваг. Господарями школи стали хлопчики та дівчатка, які оздоровлюються в таборі з денним перебуванням«Едельвейс»з 29.05. 2017 по 14.06.2017року.

Вчителі, вихователі докладають максимум зусиль для участі дітей у різних справах, створюють добрий емоційний настрій, почуття гри та романтики.

Літній відпочинок – це невід’ємна складова частина всієї життєдіяльності дитини, у якій гармонічно поєднуються духовно-естетичні, пізнавальні, моральні чинники. Організовано двохразове раціональне харчування, щозабезпечує ріст та розвиток молодого організму.

31 травня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Едельвейс». Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю.

Табірне життя знову зародилося, сповнене приємних вражень, дитячих радощів і хвилювань.

Таборята підготували низку цікавих номерів художньої самодіяльності, які вразили усіх своєю різнобарвністю талантів.

Цього ж дня відбулось і урочисте нагородження учнів, класних колективів за підсумками рейтингової програми «Розумники і розумниці – 2017».

Дипломами різних ступенів нагороджені вихованці, які протягом року брали участь у різних інтерактивних конкурсах.

Хай вирує табірне життя! Хай веселим воно буде і щасливим! Хай приємним буде відпочинок!

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.