День знань

День знань – свято мудрості, доброти і людяності!

Сьогодні в нашій школі, як і всюди в Україні, пролунав перший дзвінок, означивши початок нового 2017-2018 навчального року. Знову ранок першого вересневого дня наповнився мелодійними звуками шкільного вальсу. Знову вулиці селища розквітли від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. Це наш край, наша держава зустрічали День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим у житті він стане для наших милихпершачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях. У шкільну родину влилося 17 першокласників, які стали іменниками свята, і на свою адресу отримували привітання від директора закладу Лещенко Тетяни Валентинівни, голови Приютівської селищної ради Лисенко Вікторії Анатоліївни, першої вчительки Слободянюк Тетяни Анатоліївни, батьків.

У своїх зверненнях до школярів вони побажали всім успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій, а старшокласникам – визначитися щодо свого майбутнього шляху, обрати професію до душі.

Не менш важливим новий навчальний рік буде і дляпедагогів, які не тільки щедро діляться з учнями своїми знаннями, а й виховують молоде покоління громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Право надати перший дзвоник в новому навчальному році було надано випускникам різних років, династії Недобіткіних: Геннадію Олексійовичу, Дмитру Геннадійовичу та найменшій – першокласниці Єлизаветі. Це перегук поколінь, славні традиції від роду і до роду. Символічним стало те, що водночас звучало три дзвінка: перший – дзвінок мудрості(перший дзвінок з часів відкриття школи); другий – дзвінок наступності(родина Недобіткіних подарувала цей дзвінок рідній школі цього навчального року); третій – маленький дзвіночок – дзвіночок знань і звершень.

Багато теплих слів, спогадів і щирих побажань прозвучало від Недобіткіна Геннадія Олексійовича.

У закладі стартував ще один проект «Гордість школи – це її випускники!», про який було оголошено на святковій лінійці.

Урочиста лінійка закінчилася виконанням учнями закладу святині навчального закладу – Гімну закладу.

А першокласники разом з випускниками здійняли у небо різнокольорові кульки! Кульки миру, добра, нових звершень та сподівань!

Тож щиро вітаємо всіх учнів, вчителів, батьків з Першовереснем! Хай цей день буде вдалим, радісним і добрим, адже саме з нього починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання нового, ще незвіданого.

Бажаємо усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!


ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.