Євроклуб «Глобус» в таборі «Патріот»

Євроклуб «Глобус» в таборі «Патріот»

На осінніх канікулах члени шкільного Євроклубу «Глобус» разом із своїм керівником Руденко Н.І. були учасниками Молодіжного табору «Патріот».

Незабутні враження залишила екскурсія до німецьких власників фермерського господарства – сім’ї Дьобріхів, познайомились із сучасною хлібопекарнею та новітньою фермою. Смачними виявилися пригощання пані Габріели – свіжий хліб, сир та молоко .

В цей день учні побували і на Олександрійському цукровому заводі, де головний технолог підприємства Феденко Валентина Василівна розповіла про етапи виробництва цукру.

Захоплюючою була поїздка в Косівське НВО. Там працівники ТОВ «Колос» познайомили з роботою квадрокоптерів. Ці апарати допомогають в роботі сільськогосподарського підприємства.

Незабутні враження залишив і третій день табору – екскурсія до Войнівської ЗШ. Перед учнями виступив спеціаліст Олександрійської служби зайнятості та познайомив із вакансіями в Олександрійському районі.

Завершився табір роботою у Войнівському шкільному комбінаті. Хлопці мали змогу познайомитись з професією водія, а дівчата – з професією перукаря.

Ці дні перебування в таборі залишили приємне враження. Школярі збагатились цінною інформацією, яка пов’язана з вибором майбутньої професії. А ще отримали великий позитив від неформального спілкування з однолітками.

Так тримати, табір «Патріот»!

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.