В єднанні наша сила

В єднанні наша сила

1 грудня 2017 року в Цукрозаводському НВК відбувся учнівський форум «В єднанні наша сила», в рамках якого був розроблений і презентований молодіжний проект. В цьому заході взяли участь учні 7-11 класів та мали змогу попрацювати в трьох комітетах: «Здоровий спосіб життя» (координатор Нечепоренко З.О.), «Ми-проти СНІДу» (координатор Мостова Г. М.) та «Майбутнє України» (координатор Руденко Н. І.). Розпочалося все з лінійки, на якій учнів познайомили з метою та ходом цього проекту, поділили на комітети та познайомили з координаторами. Пісня «Добрий ранок, Україно» закликала всіх до флешмобу, який провели Дуднік Карина та Клочко Анастасія. Після енергійного початку учасники проекту працювали над створенням назви, девізу та слогану, а також над презентацією комітету.

Цікаві майстер-класи чекали на учнів по закінченню. Галина Мостова навчила цікавого танцю «Ойра», Зоя Нечепоренко провела гру «Віночок українських пісень», на якій учні в караоке співали запальні українські пісні. Наталія Руденко познайомила з мистецтвом створення ляльки-мотанки та навчила робити ляльку «Зайчик на пальчик». Підсумком цього проекту стала презентація комітетів.

Викликав захоплення соціальний ролик команди «Толерантність» на тему «Молодь проти СНІДу». Команда «Здоровили» продемонструвала колаж з переліком факторів, які впливають на здоровий спосіб життя та формують шкідливі звички. В ході реалізації проекту команда «Європейці» провела соціологічне опитування серед жителів селища Приютівка з метою вивчення громадської думки про майбутнє України. Результати опитування були представлені учасниками проекту. По завершенню молодіжного проекту учні підвели підсумки своєї роботи, обмінялися досвідом, своїми враженнями.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.