Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС - людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

З метою вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, пам’яті загиблих ліквідаторів та постраждалих від аварії 14 грудня в приміщенні Цукроводського НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» Приютівської селищної ради організовано зустріч з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В заході взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Коваль, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ірина Табачкова, голова Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко, представник духовенства отець Євгеній та директор Цукроводського НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня» Тетяна Лещенко.

Пам'ять тих, хто боровся із наслідками аварії на ЧАЕС, учасники церемонії вшанували хвилиною мовчання. Діти порадували гарним концертом, а учасники ліквідації поділилися спогадами про страшну трагедію.

В рамках заходу відбулося нагородження чорнобильців за їхню особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків аварії, Грамотами районної державної адміністрації та районної ради з врученням грошової премії. Учасники ліквідації ЧАЕС отримали Подяки від голови Приютівської селищної ради та матеріальну допомогу з місцевого бюджету.

  • Кiлькiсть переглядiв: 134

    Коментарi

    Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.