Тиждень іноземних мов та зарубіжної літератури

Тиждень іноземних мов та зарубіжної літератури

З 05 по 09 лютого 2018 року в закладі проходив тиждень іноземних мов(англійська, німецька) та зарубіжної літератури. Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, приймали активну участь у різних конкурсах, вікторинах, турнірах та квестах, підготовлених вчителями Бугарь Ю.М., Мостовою Г.М. та Сьоміною В.О.

Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого, збагатили свої знання про кращі здобутки світової літератури та культури.

У рамках тижня була оформлена книжкова виставка «Її величність Книга», проведений конкурс на кращу англомовну валентинку до Дня Закоханих та конкурс малюнків для учнів початкової ланки «Моя улюблена англійська літера».

Були відзначені переможці гри «Sunflower-2017»(зарубіжна література) у початкових класах: Нікітенко Марія, Попик Маргарита, Лисенко Вячеслав, Потапчук Іван.

В.О.Сухомлинський вбачав одне з головних завдань школи в тому, щоб «кожен крок до знань був гордим злетом птаха, а не стомленою ходою знесиленого мандрівника, який ледь тягне за спиною важку ношу». Тож саме такі тижні і відкривають перед нашими вихованцями можливість такого злету.

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.