Зустріч євроклубівців

Незабутніми враженнями завершилась зустріч членів шкільного євро клубу «Глобус» Цукрозаводського НВК зі своїми однолітками з Німеччини.

Ця дружба триває вже понад 5 років. Наш заклад не раз гостинно відкривав двері для наших німецьких друзів. Була проведена екскурсія по школі, святкові концерти, майстер – клас з виготовлення українських народних іграшок, цікавий Євро – квест.

Тож євроклубівці радісно прийняли запрошення від Голоківської ЗОШ І - ІІІ ступенів бути учасниками спортивних змагань за участю німецької команди.

Нашу команду радо зустрів директор закладу Куруп А.Д.

Він провів екскурсію по школі, показав сучасний тренажерний зал, шкільний музей – світлицю, шкільних стадіон, будиночок для футболістів.

І ось нарешті змагання. Команд – учасниць було п’ять. Це євроклубівці із Новопразького НВК, команда Головківської ЗОШ І- ІІІ ст., Цукрозаводського ШЕК «Глобус», а також дві команди в яких об’єдналися учні Олександрійського колегіуму та їх друзі – хлопчики та дівчатка з Німеччини.

Різноманітні спортивні естафети дали можливість показати спритність, швидке реагування, злагодженість команд. Небайдужі уболівальники оплесками підтримували учасників змагань.

Всі отримали гарний настрій,щире задоволення від цього заходу, навіть, якщо і не перемогли .

На пам'ять про цю зустріч директор Головківської ЗОШ 1-2 ст. КурупА.Д. вручив подарунки гостям із Німеччини, а командам – символічні ляльки – мотанки .

Ми вважаємо, що справжнім результатом цих змагань стала дружба та чудові враження від спілкування зі своїми ровесниками та учнями з Німеччини.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.