Всеукраїнський науково-практичний семінар у місті Львів

З 22-24 листопада 2011року у місті Львові проводився Всеукраїнський науково-практичний семінар "Виховний потенціал музею в системі інтегративної мистецької освіти" Активними учасниками цього семінару були вчитель музичного мистецтва Михайлова О.С. та вчитель початкових класів Фірс Н.І.

Львів. Львів. Львів. Старий, сивочолий Львів. Яке чудове, старовинне архітектурне місто. У ньому постійно проживає біля 830 тис. жителів.

Як справжній діамант Східної Європи, Львів нагадує музей під відкритим небом, у ньому знаходиться 2000 історичних, архітектурних і культурних пам'яток. Місто було засновано в середині ХІІІ ст. (1256 р.) князем Данилом Галицьким і названо на честь його сина Лева.

Про це та багато іншого ми дізналися попрацювавши з 22-24 листопада на Всеукраїнському науково-практичному семінарі « Виховний потенціал музею в системі інтегративної мистецької освіти» в чудовому місті Львів.

Кандидат педагогічних наук, провідний спеціаліст лабораторії художньо-естетичного виховання, старший науковий співробітник Інституту проблем виховання Академії педагогічних наук України, автор навчальної програми інтегрованого курсу «Мистецтво» Л.М.Масол презентувала « Поліхудожнє виховання особистості у міждисциплінарному просторі музейної педагогіки» Спілкувалися з лауреатом Національної премії України ім. Т.Шевченка, заслуженим діячем мистецтв України, фотомитцем Василем Пилип’юком. Відвідали Національний музей ім. А.Шептицького,музично-меморіальний музей С.Крушельницької. Навчально-методичним центром освіти міста Львова було організовано сіті-квест з метою пошукової діяльності всіх учасників семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.