Літо... Чудова пора для відпочинку

Літо... Чудова пора для відпочинку. В учнів Цукрозаводського НВК він розпочався з оздоровлення в таборі з денним перебуванням "Едельвейс". Попередні роки оздоровлення дітей у літньому таборі поєднувалося з навчальною практикою, у цьому ж - тільки табірні справи. Чотирнадцять днів пролетіли для дітей та й вихователів дуже швидко. Незвичайним було те, що враховувалися побажання і схильність учнів до певного профілю, а їх у таборі було сім: математичний, журналістський, лідерсько-волонтерський, художньо-естетичний, інформатичний, натуралістичний та історичний. Кожен день мав назву, згідно якої проводилися заходи (День фантазера, спорту, моди, казки, гумору, етноздоров'я та ін.).

/Files/images/s30075860.jpg



Відкрився табір лінійкою, відпочивальників привітала начальник табору Фірс Н.І. Ранок розпочинався руханкою, яку майстерно й весело проводив учитель фізичного виховання Лаврівський В.В., старший вихователь Усенко Т.А. коротко розповідала про табірні справи на день кожного загону. Дітей чекали інтелектуальні ігри, перегляди фільмів та мультфільмів (для молодших школярів), екскурсії, походи. Різний вік, різні уподобання, а тому й різні враження. Одним запам'ятався День фантазера, а іншим - День моди. Хтось задоволення отримав від поїздки в зоопарк (с.Озера), а хтось - від дендропарку (м.Кіровоград). А ті школярі, які відвідали дійство в БК "Світлопільський" (м.Олександрія) "Аліса в Країні чудес", не стримували свого захоплення.

/Files/images/s01518517.jpg



Закінчилися табірні справи театралізованим шоу, яке підготувала Думановська О.О. Пісні, веселі ігри, розваги - ще більше поєднали радість і сум. "До побачення, табір!, - скандували діти, - до зустрічі через рік!". Начальник табору відмітила найактивніших та найвідповідальніших відпочивальників, не забула й про вихователів: Лаврівську Ю.В., Потапчук І.В., Семенову Т.Ю., Дробота І.Л., Гайдук І.С., Тимошенко Л.В., Дмитренка Ю.В., Сєнченко А.М, Руденко Н.І.
Директор закладу Лещенко Т.В. подякувала організаторам табору Бугарь Ю.М., Фірс Н.І., Усенко Т.А. та спонсорам, усім побажала чудового відпочинку, адже попереду літо, наповнене непередбачуваними зустрічами, веселощами, поїздками.

Детально про роботу табору на сторінці "Оздоровлення 2012"

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.