Свято Букварика

28 квітня у Цукрозаводському навчально-виховному комплексі свято. Святкувала початкова ланка - Свято Букварика. Це перший успіх, перша перемога. Опанували першу книжку- Букварик. На святі були присутні гості - Бабуся Шапокляк, Королева Книги, Букварик. Прощання з Букварем – свято, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником – Буквариком.
Здається, тільки вчора прийшли до школи на перший дзвінок, а вже — закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань.
Урочисто й цікаво пройшло прощання з Букварем в учнів 1 класу З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості – вчителі, учні, батьки і рідні першокласників. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, загадки не залишили байдужими нікого. Свято закінчилось та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі мої школярики!

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.