Майбутній журналіст

Уже третій рік поспіль школярі області шукають у собі таланти журналістів, редакторів та фотокореспондентів, випробовуючи свої сили на конкурсі «Шкільна журналістика», який проводить кафедра видавничої справи та редагування Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.
Цього року в конкурсі взяли участь близько ста юних журналістів. І оцінювали їх не абихто, а професіонали своєї справи – професор і завідувач кафедри видавничої справи та редагування Олена Олександрівна Семенець, декан факультету, кандидат філологічних наук, доцент Людмила Петрівна Кричун, заслужений журналіст України, голова обласної організації Спілки письменників України, доцент кафедри видавничої справи та редагування Василь Васильович Бондар, головний редактор газети «Народне слово» Валентина Василівна Бажан, доцент кафедри видавничої справи та редагування Наталя Миколаївна Фенько.
Конкурс відбувався за номінаціями «Майбутній журналіст», «Публіцистика», «Фотожурналіст» і «Наша газета». Цьогорічним нововведенням було те, що окрему номінацію становили журналістські матеріали на краєзнавчу тематику.
Переможцям конкурсу вручили грамоти і подарунки. Спонсорами цього проекту виступили голова студпрофкому КДПУ ім. В. Винниченка Сергій Вікторович Бойко, голова Кіровської районної ради у м. Кіровограді Олександр Анатолійович Рацул. Була нагороджена й учениця 7 класу Цукрозаводського НВК Лаврівська Валерія. Вона посіла 3-є місце в номінації «Публіцистика».
Вітаємо Валерію та бажаємо подальших успіхів на журналістській ниві.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.