Казкова подорож у країну чудес

7 червня в БК "Світлопільський" м.Олександрія відбулося дійство за казкою Астрід Ліндґрен "Аліса в Країні Чудес". Бажаючих подивитися виявилося немало. Усі в очікуванні вистави, але учні шкіл району та міста все прибували та прибували. Ще до початку на моніторі, розміщеному зліва від глядачів, "перелистувалися" епізоди казки. Нетерплячі школярі молодших класів нарешті дочекалися початку. Під чарівні звуки музики з'явилася Аліса, дівчинка в гарному вбранні та з чудовим голосом.

А далі - непередбачувані пригоди, зустрічі з дивними героями. Всі діти засудили вчинок Червоної Королеви - добро перемогло зло. Друзі повернулися до Аліси, адже гуртом можна все подолати.

Один герой змінювався іншим, кумедними були їхні танці та пісні. Дітей це веселило.

Дійство не тільки було розважальним, а й повчальним. Вислови: "Справжній друг не той, хто медом маже, а той - хто правду каже", "Мати тисячу друзів мало, а одного ворога - багато", "Бійся зрадливого друга, а не ворога, бо ворога остерігаєшся, а на друга сподіваєшся", - примушуюють замислитися не тільки дітей, а й дорослих.

Глядачів розважали два веселі домовички, які пропонували танці, пісні, дотепні рухи руками. Чудові костюми, майстерна гра учасників Кіровоградської філармонії дитячої та юнацької творчості надовго залишаться в пам'яті учнів Цукрозаводського НВК.

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.