Повернутися до звичайного режиму

Різдвяні канікули на Івано-Франківщині

Різдвяні канікули на Івано-Франківщині

З 4 по 11 січня 2016 року учні нашого закладу відпочивали на Калущині Івано-Франківської області в складі учнівської делегації з Олександрівського району.

Перебуваючи на Калущині, діти святкували Різдво, відпочивали, знайомилися з притаманними регіону традиціями та брали участь в низці культурно-мистецьких та спортивних заходів. Загалом програма перебування дітей була насичена. Діти відвідали Історико-меморіальний музей Степана Бандери, Льодову арену в Івано-Франківську, взяли участь у майстер-класах з виготовлення новорічних виробів у центрі дитячо-юнацької творчості селища Войнилів, розвагах та спортивних змаганнях, переглянули новорічний мюзикл, відвідали місцеві школи та багато іншого. Також діти мали змогу екскурсійно оглянути Івано-Франківськ, познайомитися з містом та його визначними пам’ятками. Звісно ж, оскільки діти жили в сім’ях мешканців Вістови, вони мали можливість разом з господарями приготувати 12 страв на Святвечір та взяти участь у Вертепі та колядуванні. Коли їхали, казали, що саме цей досвід став для них незабутнім.

Велика подяка народному депутату України Анатолію Кузьменку за організацію поїздки,а також жителям селища Войнилів, котрі гостинно приймали в своїх оселях наших дітей.

Враження від перебування на Івано-Франківщині учнів нашого закладу можна переглянути у відеоматеріалі

Діти з Кіровоградської області, які провели різдвяні канікули на Калущині, вже поїхали додому

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.