Вибори президента

Вибори президента

дитячої організації «Сузір*я» та його інавгурація .

Для того щоб виховати політично грамотне нове покоління, у якого буде відповідальність не тільки за свої вчинки, а й за всю країну в цілому, в Цукрозаводському НВК «ЗШ І – ІІІ ст. ЦХЕТУМ» було проведено вибори президента школи.

Даний захід розраховано на те, щоб показати підростаючому поколінню, на скільки важливо знати їх думку і з якою серйозністю потрібно підходити до питань державної важливості.

16 лютого відбулися вибори Президента дитячої організації «Сузір*я». Наш складний час потребує виховання лідерів нової формації — ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Саме учнівське самоврядування дає можливість учням практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного. Ми живемо в державі, яка обрала демократичний шлях розвитку, тому і шкільні вибори проходили на достойному рівні. Передусім, учні подавали свої кандидатури на пост глави школи. Протягом тижня кандидати мали право розповсюджувати свою агітаційну програму, в якій ознайомлювали виборців зі своїм баченням виконання обов’язків президента шкільного самоврядування.

Вибори проходили у актовій залі НВК. Кожен учень отримав бюлетень з прізвищами кандидатів. Перед початком виборів обрали виборчу комісію, до складу якої входили працівники школи. Усі кандидати представили себе та розповіли про свою програму. По завершенню цього, учні зробили свій вибір.

Президентом було обрано ученицю 7 класу Дудник Карину та вирішено, хто буде працювати на посаді прем’єр-міністра: це учениця 5 класу – Колтак Вікторія.

20 лютого відбулася інавгурація новообраного президента та підписання меморандуму про співпрацю між педагогічним колективом та дитячою організацієї «Сузір*я».

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.