Серпнева конференція педагогічних працівників району

29 серпня у районному Будинку культури відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Олександрійського району, в якій взяли участь заступник голови районної державної адміністрації О.Анісімова-Шило, начальник відділу освіти, молоді та спорту О.Коріненко, директори шкіл та їх заступники, завідувачі дошкільних навчальних закладів, голови первинних профспілкових організацій, голови сільських рад, представники ЗМІ.

За традицією першими вітали молодих спеціалістів, які цього року влилися у педагогічну сім’ю району: Гаркушу Антоніну Олександрівну – вчителя історії Новопразької ЗШ І-ІІІ ступенів №2, Гонтар Анну Василівну – вчителя початкових класів Шарівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Грицаєнка Сергія Олександровича – вчителя фізичної культури Червонокам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів, Десненка Артема Михайловича – вчителя фізичної культури Ізмайлівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Єлінську Яну Володимирівну – вчителя англійської мови Войнівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Колєснікову Дар’ю Сергіївну – вчителя англійської мови Попельнастівськогої ЗШ І-ІІІ ступенів.

Заступник голови РДА Ольга Анісімова-Шило, звертаючись до молодих фахівців, наголосила, що вони вливаються в творчі колективи, які шануються як в районі, так і в області. Вона висловила сподівання, що їхня праця буде творчою і натхненною, а їхні учні стануть призерами різноманітних конкурсів та олімпіад. Вона від щирого серця побажала молодим членам освітянської родини району успіхів та наснаги. Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Мартюшина вручила пам’ятні подарунки та квіти молоді і побажала гідно влитися до лав освітян району та своїми здобутками примножити успіхи педагогічних колективів

З доповіддю «Про роботу освітянської галузі Олександрійщини у 2012/2013 навчальному році та завдання щодо її розвитку у новому навчальному році» виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Коріненко. В обговоренні доповіді взяли участь Калашнік В.І. (директор Недогарського НВК), Мітленко Л.О. (заступник директора з навчально-виховної роботи Новопразького НВК), Луценко Л.І. (завідувач Новопразького ДНЗ «Журавлик»), Демченко О.В. (директор ЦДЮТ).

Заступник голови районної державної адміністрації О.Анісімова-Шило у своєму виступі зазначила, що спільними силами влади та меценатів була проведена величезна робота по створенню належних умов виховання і навчання в районних закладах освіти. А керівництво району, органи місцевого самоврядування будуть і надалі опікуватись освітою. Ольга Іванівна вручила дипломи лауреатів районної педагогічної премії імені Ф.Оксанича. За особистий внесок у розвиток освіти, значні досягнення у навчанні та вихованні молоді, за успіхи у професійній діяльності цьогорічними лауреатами стали: педагогічний колектив Новопразького НВК у номінації «Школа успіху»; методист методичного кабінету відділу освіти Власенко Л.М. у номінації «Наставництво. Інновації. Пошук»; вчитель початкових класів Куколівського НВК Жуфалаян В.О. у номінації «Педагог-майстер»; директор Користівської ЗШ І-ІІІ ступенів Правий В.П. у номінації «Керівник року»; вчитель української мови і літератури Цукрозаводського НВК Кондратьєва Н.І.у номінації «Золотий фонд Олександрійщини»; вчитель математики Протопопівської ЗШ І-ІІІ ступенів Ліпова А.О., у номінації «Творчість. Молодість. Перспектива».

Начальник відділу освіти Ольга Коріненко вручила подяки 19 педагогічним колективам за якісну підготовку загальноосвітніх навчальних закладів до нового 2013/2014 навчального року.

У ході конференції були визначені першочергові завдання щодо роботи освітянської галузі Олександрійського району в новому навчальному році та шляхи їх розв’язання.

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.